A to bym powiedział, że to własnie makro najważniejsze. Będziesz pilnował białka a zajadał się tłuszczami transgenicznymi i cukrami prostymi, lipa. białka będzie ujemna ilość, a węgli i tłuszczy nadmierna - sam odpowiedz, jak to się przełoży na odkładanie tkanki tłuszczowej
proporcje są fatalne. podaj jeden sensowny powód zminimalizowania tłuszczu niemal do zera, zwlaszcza ze wychodzi on jedynie z produktów kiepskiej jakosci. zadnych źrodel dodanych. bialka za duzo, produkty w diecie jak buly, sosy, wedliny do wywalenia. nabial zdecydowanie za duza ilosc, warzyw sie nie wlicza. malo miesa, brak ryb,jaj. calosc fatalna
A nie orientujesz się skąd ten spadek siły? Przecież odpowiednia ilość kalorii, białka, węgli i tłuszczu była dostarczana. Wiec może przyczyną jest budowa ciała ?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] niedzielę) świeżego razowego pieczywa, które od teraz będę dołączał do moich posiłków. Szkoda trochę owoców z mojej diety, ale może faktycznie lepiej na razie zwiększyć ilość mięsa(białka) kosztem tych właśnie owoców (dwucukry). Dodatkowo kupiłem sobie Thermo Stim i w połączeniu z kawą może da radę(choć pewnie będzie to trochę na zasadzie [...]
[...] trzy miesiące temu dieta ułożona przez specjalistów potreningu.pl - niestety po dwóch miesiącach zacząłem okres urlopowy i nie wyglądało to tak kolorowo ze względu na sporą ilość alkoholu, festiwali, imprez i innych koncertów Cel: redukcja rozłożona w czasie Ograniczenia żywieniowe: brak Stan zdrowia: ok Preferowane formy aktywności fizycznej: [...]
[...] poszczególnych aminokwasów w odżywce. Jest to lepszy sposób, gdyż konsument odważając na przykład 100 g odżywki momentalnie wie, że w tej porcji jest taka a nie inna ilość danego aminokwasu. Porównywanie profilu aminokwasowego przedstawionego w ten sposób z jakimś idealnym profilem określonym dla 100% białka jest błędem. Zawsze [...]
[...] poszczególnych aminokwasów w odżywce. Jest to lepszy sposób, gdyż konsument odważając na przykład 100 g odżywki momentalnie wie, że w tej porcji jest taka a nie inna ilość danego aminokwasu. Porównywanie profilu aminokwasowego przedstawionego w ten sposób z jakimś idealnym profilem określonym dla 100% białka jest błędem. Zawsze [...]
[...] poszczególnych aminokwasów w odżywce. Jest to lepszy sposób, gdyż konsument odważając na przykład 100 g odżywki momentalnie wie, że w tej porcji jest taka a nie inna ilość danego aminokwasu. Porównywanie profilu aminokwasowego przedstawionego w ten sposób z jakimś idealnym profilem określonym dla 100% białka jest błędem. Zawsze [...]
[...] i na ławkę. Nawet dobrze poszło. Triceps zrobiony dobrze. Delikatnie doskwiera znowu łokieć lewy. Unoszenie nóg w zwisie – Znowu źle wpisałem. Tak gdzie są kg, to faktyczna ilość powtórzeń. Kupuję rękawiczki do ćwiczeń. Szczególnie na drążku dłonie mnie bolą (skóra). Brzuch zrobiony dobre Suple: Przed siłownią: Vaso Fusion x10, [...]
[...] chemii mleka. Przy produkcji sera, cała obecna w mleku kazeina nigdy nie łączy się w skrzep, część przejdzie do serwatki w postaci natywnej, micellarnej. Dodatkowo pewna ilość kazeiny może tworzyć kompleksy z białkami serwatkowymi. Klasycznym przykładem na formowanie się takich kompleksów są procesy termiczne (pasteryzacja, sterylizacja), [...]
[...] i na ławkę. Nawet dobrze poszło. Triceps zrobiony dobrze. Delikatnie doskwiera znowu łokieć lewy. Unoszenie nóg w zwisie – Znowu źle wpisałem. Tak gdzie są kg, to faktyczna ilość powtórzeń. Kupuję rękawiczki do ćwiczeń. Szczególnie na drążku dłonie mnie bolą (skóra). Brzuch zrobiony dobre Suple: Przed siłownią: Vaso Fusion x10, [...]
[...] gwarantuję Ci, że po tłuszczach będziesz trenował o wiele efektywniej. Piszesz, że różnica jest w wydzielaniu ilości insuliny - zgoda jak najbardziej, tymbardziej zbyt duża ilość glukozy zawsze zostanie upakowana w tkance tłuszczowej, nie chcesz mi chyba powiedzieć, że otyły facet zjadając 500g węgla dziennie będzie budował tyle samo mięśni co i [...]
[...] forum proporcje białek WPC/I/H i na kazeinę nie było miejsca. Jakbym chciał kupić produkt zawierający kazeinę to bym takiego poszukał. A tak w C-6 z powodu obecności kazeiny ilość WPC/I/H została znaczenie uszczuplona. Przypomnę tylko że oprócz kazeiny olimp znalazł też w C-6 kreatynę, a na innym forum podano o obniżonej ilości białka. Wiec [...]
[...] sprawdzałem diete pod moją grupe krwi (kiedyś dość modne były) i pamiętam ze jedyne mięso dla mnie dozwolone to kurak i to tysz nie za dużo. Sam zaczynam powoli zwiększać ilość tłuszczu w diecie. Zaczełem od 25g oliwy + 5g tranu i już następnego dnia z rana patrze w lustro i myśle ,,co sie dzieje sie?'' sylwetka jakby twardsza. Odrazu się [...]
[...] chemii mleka. Przy produkcji sera, cała obecna w mleku kazeina nigdy nie łączy się w skrzep, część przejdzie do serwatki w postaci natywnej, micellarnej. Dodatkowo pewna ilość kazeiny może tworzyć kompleksy z białkami serwatkowymi. Klasycznym przykładem na formowanie się takich kompleksów są procesy termiczne (pasteryzacja, sterylizacja), [...]
[...] chemii mleka. Przy produkcji sera, cała obecna w mleku kazeina nigdy nie łączy się w skrzep, część przejdzie do serwatki w postaci natywnej, micellarnej. Dodatkowo pewna ilość kazeiny może tworzyć kompleksy z białkami serwatkowymi. Klasycznym przykładem na formowanie się takich kompleksów są procesy termiczne (pasteryzacja, sterylizacja), [...]
[...] chemii mleka. Przy produkcji sera, cała obecna w mleku kazeina nigdy nie łączy się w skrzep, część przejdzie do serwatki w postaci natywnej, micellarnej. Dodatkowo pewna ilość kazeiny może tworzyć kompleksy z białkami serwatkowymi. Klasycznym przykładem na formowanie się takich kompleksów są procesy termiczne (pasteryzacja, sterylizacja), [...]